Phimex Connect: de Brexit oplossing

Door de Brexit wordt het Verenigd Koninkrijk gezien als een land buiten de EU. Dit zal als gevolg hebben dat douaneformaliteiten terugkeren, wat resulteert in administratieve handelingen die organisaties zowel veel tijd als geld kosten. Verzendt uw organisatie regelmatig pakketten naar het Verenigd Koninkrijk dan is Phimex Connect dé oplossing.

Wat is Phimex Connect?

Organisaties die zaken doen met het Verenigd Koninkrijk krijgen door de Brexit te maken met douaneformaliteiten. Phimex Connect is een applicatie, die het administratieve proces voor het regelen van douanepapieren voor u vergemakkelijkt.

Deze applicatie koppelt uw database aan onze database zodat u niet handmatig alle zendingen in hoeft te voeren. Via de connectie wordt de informatie over uw zendingen automatisch toegevoegd aan het douanesysteem en worden de papieren voor uw zendingen aangevraagd. Deze papieren kunt u na goedkeuring downloaden, printen en toevoegen aan de juiste zending.

Voordelen Phimex Connect:

  • verhoogt de efficiëntie van het administratieve proces
  • bespaart u tijd en kosten
  • is snel en betrouwbaar

Wilt u graag meer weten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

FAQ


Het Verenigd Koninkrijk heeft op 31 januari 2020 de Europese Unie verlaten. Sinds 1-1-2021 moeten er douane formaliteiten vervult worden om te kunnen importeren en exporteren, neem hiervoor contact met ons op : phimex@phimex.nl
Phimex Douane Expediteurs is sinds de oprichting een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in douanezaken. Onze onderneming staat bekend om zijn kwaliteit, betrokkenheid en efficiëntie. Wij handelen uw opdrachten snel en accuraat af door doelgericht en met een compact team samen te werken.
Mocht u wekelijks veel export zendingen hebben die naar het VK geëxporteerd worden, dan hebben wij een oplossing op maat. samen met Phimex connect kunnen we de efficiëntie en snelheid van de douaneformaliteiten verhogen. Dankzij de investering in een nieuw programma is automatische gegevensuitwisseling eenvoudig en veilig. Uw systeem kan eenvoudig aangesloten worden op ons douane systeem.
Als u slechts enkele zendingen heeft, dan kan Phimex ook u van dienst zijn. Middels de investering in Phimex On Demand, kunt u zelf snel en efficiënt een export aangifte middels ons douane systeem maken. U kunt u hiervoor aanmelden door het contact formulier op de Phimex on demand pagina in te vullen.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie en tarieven aan

Connect

Onze diensten

Phimex kan u van dienst zijn op verschillende gebieden. Hieronder volgt een
opsomming van de verschillende diensten: